imes-presentacio
Raid Atlètic 2015 (Foto: Andreu Adrover)

Una eina transformadora

Col·lectiu i+.

Benvinguts al web del Col·lectiu i+, un espai de trobada, informació i reflexió al voltant de la realitat intercultural de les nostres comunitats. La creació del col·lectiu no és altra cosa que una nova passa en el camí lògic d’un grup de professionals que fa ja molt temps que treballem en diàleg amb els diferents agents del nostre entorn per impulsar projectes basats en el treball comunitari i la convivència.

 

La nostra feina quotidiana consisteix en bona mesura a compartir coneixements i experiències i a generar dinàmiques de relació que ajuden a transformar la realitat en un sentit positiu, reconeixent i valorant la diversitat, adoptant una perspectiva decolonial i de gènere i promovent la convivència intercultural.

 

El que volem fer amb aquesta nova plataforma és justament allò que proposem cada dia a través dels projectes en els que treballem: compartir coneixements, promoure el diàleg, mostrar experiències enriquidores i oferir-nos per impulsar nous projectes en qualsevol lloc on hi hagi una persona, un col·lectiu o una institució que cregui que la diversitat no és una dificultat sinó una oportunitat i que la interculturalitat no és un problema sinó un camp infinit de possibilitats.

 

En aquest espai web trobareu des d’avui mateix informacions sobre projectes, recerques i experiències lligades al món intercultural, reflexions sobre la diversitat, invitacions al diàleg i opinions ben fonamentades. Ens agradaria també que fos una referència per a tots aquells professionals que tenen la missió de treballar per promoure la convivència intercultural i el primer punt de contacte amb els integrants del nostre col·lectiu.

 

Us convidem a opinar sobre els textos que apareixeran en aquest web, a preguntar, a proposar, a debatre, a suggerir, a criticar, a compartir, a dialogar.

 

Volem ser una eina de transformació per a les nostres comunitats i oferim el nostre treball professional per contribuir a la convivència intercultural. És el nostre granet de sorra a aquesta causa comuna. Animeu-vos i afegiu-hi el vostre.Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone
1 Comment
  • Trobades improbables | Variacions

    14 octubre, 2015 at 6:30 pm Respon

    […] i Juliano han estat padrí i madrina del naixement del Col·lectiu i+, Professionals per la diversitat, un grup d’organitzacions i persones esforçades i reflexivament optimistes, dedicades a […]

Envia un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.